OH inilah penyokong saya... meh join skali!

Saturday, June 16, 2012

SELAMAT HARI LAHIR PATHON!!!

hi readers,
hari ni hari lahir kawan aku. kami berkongsi bulan yang sama. cuma beza hari lahir kami 2 hari *aku 14/6, dia 16/6*. hmm, rindu gila kt roomate aku sorg ni... selalu gak gurau2 & kami slalu jadi team menhanjing (bergurau) roomate lain masa dulu... hahaha...

so, actually dia dah pindah sri iskandar & baru je aku tau dia nk tukar course... katanya nak amek medic lak... OK. aku doakan yang terbaik tuk ko...

sempena hari jadi dia, aku & geng2 pakat buat 1 kad (padahal guna A4 je...) untuk ditayangkan kat dia. tanda kitorg ingat kt dia (chewah, ayat kaw2) OK, jom tengok


ni gambar kenangan, lebih setahun lepas...

cuma, wish aku pada pathon, apa yang aku boleh tawarkan ialah persahabatan. moga kami semua sentiasa berbaik2 & xlupa antara satu sama lain... *OH lupa pasal wish* hmm, semoga bertemu nikmat kehidupan dunia & akhirat... semoga berada dalam rahmat & perlindungan Allah...

SELAMAT HARI JADI PATHON!!!

2 comments:

AkU bUdAk pRoGrAmMiNg!! said...

giler ah man...mau nangis aku baca nie...

AkU bUdAk pRoGrAmMiNg!! said...

giler ah man...mau nangis aku baca nie...