OH inilah penyokong saya... meh join skali!

Wednesday, June 22, 2011

Welcome back to Batu Pahat!!!

as salam/ selamat sejahtera,


hi readers,
apa khabar? hopefully happy2 saja ye... 


Welcome back to Batu Pahat!!!


wa~ terasa baru saja aku meninggalkan bandar shah alam... dan dengan itu, bermakna bermulalah cuti aku yang nun panjangnya... hahaha... baru saja balik, aku dah kena tolong parent berniaga... then, dah habis berniaga ni, aku apa lagi, p la ke mcD kat depan rumah aku.. hahaha... rasa seronok sangat coz ye la, dah de port lepak baru la katakan... maju sungguh kawasan perumahan aku, mana taknya, dah de mcD, then akan datang ni katanya nak buka hypermarket lak... FYI, rumah aku ni bersebelahan dengan UTHM... hehe... so, secara tak langsung, dapatlah aku menikmati pembangunan kat kawasan perumahan aku... yeeha!!!


dah makin malam ni, makin ramai pula orang bertandang ke mcD ni... uih, korang ni burung hantu macam aku ke??? hahaha...


so, dah bermula cuti ni, rasa aman la juga aku untuk aktif semula menulis kat blog ni... aku ingat nak buat header baru & yang pasti, aku akan menjadi MRcupid tak lama lagi..hihihi... banyak idea & ilmu baharu yang aku nak share dengan korang... so, nanti2kanlah ye...


p/s: thanks mcD for free wifi... hihi

2 comments:

Aerol Hafiezi said...

welcome back buddy :D

Razman Kamarudin said...

thanks bro... ko ble nak amek buku stpm ni? mau menyemak kt rumah aku tau... hahaha