OH inilah penyokong saya... meh join skali!

Thursday, September 8, 2011

ni betul2 tak de keje...

as salam/ selamat sejahtera,

hi readers,
agak lama juga aku tak membentangkan cerita dalam blog aku ni. bukan apa, aku ni asyik dok skodeng blog orang lain je. i mean blogwalking... hahaha... apa punya ayat la kan skodeng2 ni... lucah2...

so, sebagai blogger, takkan la aku just mengharap orang lain dok baca blog aku tapi tak tengok2 blog orang lain. betul tak? so, punyalah banyak blog aku follow sampaikan mata ni dok juling dan semakin kabur pulak pandangan... hahaha... senarai panjang wo... lebih kurang 100++ aku follow... so, dah terasa seperti marhaban 100 buah rumah, tak ke letik dibuatnya... last2 tertido kepenatan depan laptop aku ni... hahaha

then, sambil guling2 baca blog kat mini library aku ni, aku ni memang rajin bertwitter, then facebook... so macam2 la status yang bukan2... hahaha...

sampaikan sekarang, aku masih xhabis2kan movie2 yang aku dah senarai-panjangkan... adoi.. cuti dah la nak habis... cerita baru2 kat lappy ni tak tertengok2...

so, ini je la aku nak story kt korang... xde input yang berfaedah pun... sorry la ye... hahaha...

p/s: ni memang dah xde keje... no wonder berat badan bertambah... hahaha...

3 comments:

NazRee.. said...

aik? ada statement ko yg buatkan aku sentap! huhu

hafrawiey ozakawa said...

nice blog...had follow u jst now...btw.follow back.heheh

hafrawiey ozakawa said...

nice blog.....had follow u just now..btw.follow back