OH inilah penyokong saya... meh join skali!

Friday, January 6, 2012

alhamdulillah, nephew ke- 2

as salam/ selamat sejahtera,

hi readers,
hari ni hari Jumaat... ye... semua orang tahu. hahaha... tapi bukan itu yang aku nak cakap kat sini. apa yang aku nak share ialah kelahiran new born, baby khairul yang baru saja selamat dilahirkan... kali ni kakak aku nak lahirkan baby kat Kuantan.

so, inilah wajah new born khairul:
~**  twink **~
baru buka mata dah pandai main kenyit2 ye? hehe

muka dia ada iras abang dia. so cute kan?

happy sangat. tapi aku tak dapat datang sebab tengah bz dengan final paper. lepas habis final 19/01 ni insyaAllah, bergegas ke Terengganu.. hehe

p/s: happy sangat dapat nephew baru... hehe

5 comments:

kaede atiqah said...

name die khairul je ke?? boleh jadi penjage gol negara macam khairul che mat bile da beso.. huhuhu

Razman Kamarudin said...

hmm~ aku tau nama dia khairul je... tp nama penuh blm tau lagi... hehe

Aerol Hafiezi said...

looooo comelnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, weihhh nape pipi dia warna merah weoiiiiiiii

ZORA said...

tahniah la...hhuhuhu..:)

Razman Kamarudin said...

aerol: yg de tanda merah tu normal la tanda lahir...

zora: OH thanks. blm tgk baby life lg...