OH inilah penyokong saya... meh join skali!

Sunday, January 1, 2012

tata 2011 haihai 2012

as salam/ selamat sejahtera,

hi readers,
HAPPY NEW YEAR! HAPPY NEW YEAR!
wah.... dah setahun kita menghadap 2011, kini, kne la menghadap 2012... #eh apa kejadah ayatnya itu man??? hahaha...

2011 penuh dugaan, ya! itulah ayat yang boleh keluar dari mulut aku minda& hati aku...

lain orang lain rasanya, lain orang lain preview 2011- nye... dan aku nk bgtau yang aku dah hampir lupa ingatan pasal benda2 yang dah lepas ni... hihi... so, jgn paksa aku ingat semua tu sebab aku de banyak benda nak kena ingat sebab final paper ni mula rabu ni...

pejam celik, pejam celik, dah setahun setengah bulan aku berblogging ni. dah macam2 kisah aku catat, dah macam2 benda aku share... so, kalau rasa xsedap baca tu i'm sorry sorry so much la ye... hihi

benda yang paling aku xboleh nak lupa ialah.... hmm, kemalangan kot... sampai sekarang still trauma pasal kenderaan ni... sampai sekarang still terbayang2 kemalangan tu...

then, xde pe la yang menarik sangat 2011 ni... byk suffer pasal study tu ada la...hahaha...

so, guys, sorry entri xbest mana... sebab idea byk dah terserap kt final exam ni... so, maybe my next entri will be paling x 19/01 ni kot... ada cerita nk dicritakan... contoh: pasal anak buah baru aku, pasal aku nk p bercuti ke tganu, pasal final paper, preview buku itu ini... blablabla...

so, 2012, be nice with me... bermulanya 2012, mesti banyak cabaran menanti, umur pun makin meningkat, cuma masih solo... kalo de rezeki, dapat la ketemu soul mate...

p/s: cakap pasal soul mate ni, teringat pasal buku "chicken soup .... soul..." nth pape tu... lps ni nk p beli buku tu... hihi

2 comments:

Fendy said...

doa banyak2...InsyaAllah...man, kommen ni ko buat open in new window bole x...senang sikit bg sesiapa yg internet berkelajuan biasa...

kaede atiqah said...

chicken soup for the soul la.. hihihi