OH inilah penyokong saya... meh join skali!

Thursday, December 1, 2011

gambar: UiTM Mock Trial the Musical 2011: Dibelakang Jalan Lurus

as salam/ selamat sejahtera.

hi readers, 
sorry la kalau semua entri ni agak terlambat... anyway, nilah gambar2 yang aku dapat dari laman facebook uitm mocktrial the muzikal 2011 tu... hmm, inilah gambar sepanjang pementasan tu... for article, rujuk komen: UiTM Mock Trial the Musical 2011: Dibelakang Jalan Lurus
clorox, bahan bukti pertama
jacob & "roh" amir 

amek ko, kasih dicekik
jacob meratapi kubur amir
yeay! kita menang!!!
kasih kasihan
tuan hakim yang garang & kelakar... very sengal #LOL
miss sexy terry 
mama yg dah terasa ringan lps beranak still perform kt court
kat kandang saksi tu miss sexy terry
datin J'J.J
tuan hakim pun nk join sekaki
jacob diserang mama
yang kt tengah tu la my lady alicia kunci
seriously, aku akan rindukan semua ni... tapi dengarnya VC nak tengok pementasan diorg... so, berkemungkinan pementasan ni akan dilakukan semula... so, nak tengok lagi sekalilah kalau rumor ni betul... hehehe...

p/s: thanks to photographer Nazim Amzed for the gambar... pinjam  ya gambar2 ni :)

No comments: