OH inilah penyokong saya... meh join skali!

Sunday, October 9, 2011

MOCK TRIAL: SEKSAAN SYAITAN

as salam/ selamat sejahtera,

hi readers,
semalam memang sangat mengujakan. sebab semalam aku dah menyaksikan pementasan drama mock trial iaitu seksaan syaitan... ni 1st time aku p UM...

mula2 aku ingat drama ni pasal perbicaraan undang2 semata- mata, tapimemang aku silap kat situ. lawak bukan main lagi diorang ni... sanpaikan cramp gusi aku ketawa sambil lebam- lebam kaki aku tepuk tanda kelakar gila... aku memang respect gle2 r kat budak UM sebab mampu menghasilkan pementasan yang tak silap aku memang legend... yang penting, benda ni annually diadakan tau... so, kalau aku nak tengok lagi, kena tunggu lagi setahun... mampu ke tunggu? alahai... jawabnya rindu bayangan la kat drama ni...

"bukan nak cakap apa lah ye..." antara ungkapan yang lawak oleh watak I ni Humble... seorang watak yang kononnya humble tapi pervert sikit... watak dia memang kelakar... tapi xleh la nak komen lebih...

then, watak kegemaran ialah watak aci iaitu "karim..." apa ntah nama betul dia, aku memang dah lupa... ni lah sebab terlalu banyak ketawa kat auditorium tu... hebat... watak dia memang kelakar nak mati...

senang kata, pengalaman menyaksikan mock ni memang terbaik. dah lama aku tak ketawa meroyan cmni... hahaha...

anyway, 5 star for them...


nilah antara gambar yang sempat aku ambil sepanjang pementasan kat UM tu:


bukti tiket...


ni scene ASP

ni lah I NI HUMBLE!













ni nama dia MEMEY








ni watak politician... jadi saksi tapi bentang manifesto kat court... kelakar gle...   



ni watak aci tu... lawak seh







ni watak kak mah


ni video tentang triller mock tersebut:





thanks kepada kawan aku fazlan abdul kadir untuk pengalaman yang tersangat best ni.... semoga korang pun boleh buat mock macam ni gak...

2 comments:

Anonymous said...

it's Dean Qacuk Careem. the Aci

Razman Kamarudin said...

hey! you read my entry ya? penghargaan besar ni... :)