OH inilah penyokong saya... meh join skali!

Monday, March 7, 2011

i'm so sorry~

dlm entri kali ni... aku nk share sesuatu... mungkin ramai yang x biasa dengan sikap aku... haha...

kadang2 bukan aku ni sengaja, tp, kadang2 terbiasa...
kalau korg nk tau aku ni time bz mmg agak tegas... kadang2 garang... but, please believe, aku tetap aku... simple & humor... aku mmg senang bergaul & baik hati ( perasan...)

*blushing*

bukan pe, ramai gak kwn aku yg merajuk coz aku ternaik suara ( sebenarnya x marah pn... aku sebut apa! dgn nada naik sikit coz ramai yg dok tny itu ini cm paparazi lak...kih3 ). so, nk pendekkan cerita aku ni nmpk garang time aku sibuk & berserabut... yela... sbb skrang ni aku straight sgt pasal kerja... otak pny la berserabut sempat lagi korg nk gurau2 dgn aku, kan? so, penangannya, aku balun balik dgn nada profesional... kih3...

ni de 1 cite pasal bnd ni:

semalam roomate aku sms aku.. time ni aku kt batu pahat, johor...tgh menghadap laptop aku...assignment punya la byk sbb kena key in semua detail untuk projek research statistic kami... so, korg tau r, pening doh kepala menghadap kertas yg byk gle... + + aku pny SPSS crack... SAD ( such a damn)... so, kne r gne microsoft excel... susah doh gne application ni... nk muntah aku dibuatnya...

time2 nk termuntah ni dia sms aku...

A: man, ktord dapati meja ko de bau busuk la man... x tahan kami nk dkt dgn meja ko...


busuk doh!



time tu aku teringat pasal aku lupa nk basuh bekas maggi aku coz aku terkejar2 nk blk johor khamis tu... actually aku time lps nk berangkat ke KL menanti dijemput kakak aku nk ke johor, aku dlm perjalanan nk ke KL teringat pasal tupperware yg aku lupa nk basuh... sorry korg, aku tul2 lupa...( T_T )...

lepas tu ni yg aku balas:


aku: haah, aku lupa doh... aku lupa nk bsh tupperware aku tu... kalau busuk sangat, ko tlg buangkan tupperware aku tu... aku blk esok la... t kang kalo aku blk tgk korg dh mati sbb bau busuk tu lak...


A: ktorang x sanggup nk mendekati meja ko man. lg nk suruh aku sentuh  & buang benda tu. dlm jarak 2m masih selamat...

then, aku balas: ( lebih kurang cmni)...

aku: ko nk tpu pn bio beragak la weh ~ 


A: bukan penipuan, tp kebenaran berdasarkan kejujuran hati hakiki...


aku: kalau nk buang, buang...kalau xnk x pyh.. OK la, t kte jmp kt tnh perkuburan... mana la tau korg mati sebab bau busuk tu kan~ ( cmtu ot sbb aku terdelete sms tu... )


A: ktorg maseh bergantung ngan minyak2 wangi yang ada terutamanya AXE Rohaime. DASHING Pathon, + dgn ADIDAS Zul.. + dgn aku pny lg... Abe pun sumbang NIVEA SPORT skali...


spray 1 bilik kasi wangi...




aku : OK. that's all. nk wat, wat. kalau x, diam je


A: uih emo...dtg bulan ke ape? guau jek xkn nk marah kot


lepas tu aku senyap... dh lama sikit, aku bls...


aku: x marah. aku tgh bz. ko tau kalau time aku bz, berserabut, bnd cmni ko akan dengar. anyway, i didn't meant that. sorry

so, sebenarnya aku nk sangat ckp i'm so sorry sebab aku mmg x sengaja a.k.a xsedar pn perangai aku leh berubah disebabkan tekanan keje ni...

aku nk korang sedar...i'm still the same... cuma byk tekanan yg sedikit mengubah attitude aku ni... dlm keje, aku mmg serius... kalo korg wat keje dgn aku main2, korg gak yang kena t... OK la... that's all...

p/s: jangan bergurau lebih2 dgn aku time aku tgh serius kalo ko xnk kena sindir dgn aku... kih3... ( nasibla sapa yg kena )

nasib la kalo korang nanges kne mrh dgn aku...

No comments: