OH inilah penyokong saya... meh join skali!

Tuesday, May 17, 2011

first day of intersession...

chewah!!! tajuk pun nak pakai bahasa inggeris ke?

hari ni selasa ( sepatutnya hari kedua untuk intersesi). tapi dah hari ni cuti umum... hari wesak la katakan... so, sepanjang cuti yang pendek ni bosan la pulak... assignment tinggal lagi separuh jalan... semalam tidak kurang hebatnya. man tidaknya, baru hari pertama, dah sampai chapter 2... memang laju... short course la katakan, so pe lagi, masa yang pendek nilah kena speeding...

perkenalan pertama bersama lecturer kami, puan rosilawati ( kelas nama dia...) nampak garang, tapi cam sporting gak... puan ni agak baik, nampak bertimbang rasa, tapi... lajunya dia ajar... nak tak nak, kena r aku ikut rentak dia... pasal assignment tu tak la mengejut mana sebab senang gak la assignment tu...

aku tak ada first expression pasal managerial economics ni.. de yang cakap susah, macam2 la... so, insyaAllah, aku akan berusaha untuk intersesi ni... so, xde r membazir RM200 yuran pengajian + RM100 untuk kolej ni... harap- harap dapat score subjek ni...

1 comment:

ZWAN SABRI said...

aiseyh, laju nyer.. xpa2, Malaysia boleh dan hang pown mesti boleh punya.. cayalah! ;)

MySuaraBlog: Pilihan Lelaki : Wanita Bekerjaya atau Suri Rumah?