OH inilah penyokong saya... meh join skali!

Tuesday, February 14, 2012

cerita anak buah

as salam/ selamat sejahtera

hi readers,
 kali ni nak bercerita pasal anak buah. motif??? sebab dah rindu bayangan. dah sebulan xjumpa. yela... aku ni mana la rajin turun terengganu. anak2 buah aku semua dok terengganu. ganu kito katanya... hahaha

so, setakat ni aku de 2 anak buah yang dah dilahirkan dan sorang lagi bakal dilahirkan.

anak buah pertama namanya azam. semua panggil dia aje. aku gelar dia Joong Ki. sebab dia budget korea. hensem sgt budak ni... kalo korang nak tahu dia ni cilik, means dia dari kecik nampak pandai. keluar perut mama dia terus buka mata. lagi 1 yang aku respect gle pasal dia ni, haha guess what, since 4 month dah pandai main iPad. ohmai... aku pun xpandai main gadget mewah cm dia... tangan melentik ye masa dia main, mengalahkan pro... kegemaran dia adalah pocoyo... habis org lain kne dia layan pocoyo sampai pukul 4.30 pagi... hahaha...

ni gambar2 dia:

pocoyo sampai kul 4... ades
gila gadget... kalah aku
bergaya gila... Joong Ki
jealous dgn adik baru.. berebut dok kt peha mak dia

wah... yang ni terbaru. dpt BMW...


anak buah kedua nama dia syukri. mak dia baru habis pantang. hari ni last. kata mama dia, besok merdeka. wah... makan sakan la esoknye ye kak? hahaha... adik dia yang syukri ni nampak cam pendiam sikit dari abangnya... lembut je muka. hmm, pakcik dia ni baru dapat kenal 9 hari hari tu kan? so, cuit- cuit pipi je berani sbb tak pandai dokong budak. hahaha.. inilah syukri:

air muka tenang... 

dia tido je sepanjang aku dtg terengganu hari tu... haha... normal la kan budak baru lahir

abang yang cuba berkenal- kenalan dengan adik dia. cutenya diorang ni...
anak buah yang ketiga bakal deliver bulan puasa nanti... semoga selamat bersalin ya! all the best for kak lin

say hi! belum tahu jantina lagi... hehe... all the best for the baby

OK. that's all... rindunya kat diorang. tapi tak tahu la bila nak p jenguk terengganu. nak kata tambang bas tu xla mahal sgt, tapi masa & keadaan penentunya. huhu...

p/s: melihat perkembangan diorang melalui facebook je. mama dia dah pandai hantar gmbar anak dia gne mms. tp kne download lak... huhu... lps ni kalo fb tutup, harap mama dia bg gne twitter/ email je...

5 comments:

Fendy said...

comel2 anak buah ko..hoho

Razman Kamarudin said...

haah. comel. ko ble nk de anak comel #tbe2

kaede atiqah said...

Joong Ki la.. wewiit..

kaede atiqah said...

Joong Ki la.. wewiit..

Azham Vosovic said...

alahai...comelnya ada anak2 buah hehe