OH inilah penyokong saya... meh join skali!

Thursday, February 23, 2012

OH Bahruddin Bekri! lagi...

as salam/ selamat sejahtera

hi readers,
hari ni hari yang best sangat. manakan tidak, pagi- pagi lagi mak & abah dah ajak keluar. memang jarang bebeno la diorang ajak keluar awal sangat. pagi tadi sebenarnya p hantar abah p hospital. katanya nak buat medical check up. so, faham- faham je la hospital kerajaan ni memeang sesak dengan pesakit- pesakit. so, untuk tidak membuang masa, aku dan emak pergi la jalan- jalan. mula- mula pergi sarapan, kemudian ke pasar tani, then, shopping...

so, mak aku ni kalau shopping dengan aku memang la kalau pergi tak pernah tangan kosong. ada saja benda yang nak beli. aku ni satu je target. beli novel. aku cari novel tulisan Bahruddin Bekri je. yang lain dah tak pandang. hahaha...

so, inilah novel- novel dan majalah infiniti yang aku beli:



sebenarnya, kalau boleh, seberapa banyak novel tulisan Bahruddin Bekri aku nak beli. malangnya dapat 2 sahaja. so, apakan daya, ini je la yang dapat aku angkut.

tapi memang pelik. aku baca novel Diari Mat Despatch dalam keadaan terbalik. maksud aku, aku baca dari keluaran baru ke keluaran lama. hmm, xpe2. yang penting setiap edisi cerita dia ada perbezaan isi cerita. so, habiskan cuti yang terluang ni, lebih kurang seminggu membaca. lepas ni aku akan lebih sibuk...

OK guys. sampai di sini saja. 

2 comments:

ZWAN SABRI said...

Bahruddin Bekri punya konsep penulisan lagumana? jiwang2 ke? klaw jiwang2 mmg aku malas nk layan.. HUHU

Razman Kamarudin said...

xjiwang la wan... lagi sesuai untuk lelaki sbb sebab novel diari mat despatch tu byk nasihat untuk lelaki. dah kisah pun pasal lelaki sebaya kita lak tu...