OH inilah penyokong saya... meh join skali!

Saturday, February 18, 2012

OH Bahruddin Bekri!

as salam/ selamat sejahtera

hi readers,
hari ni merupakan hari yang indah. nak tahu kenapa? sebab aku dah berjaya mendapatkan buku hasil tulisan Bahruddin Bekri. sila abaikan tajuk sebab nampak menggedik. kah3


bahruddin bekri merupakan seorang novelis yang kebelakangan ni mencapai populariti yang mengalahkan retis paling popular. maaf. dia novelis popular. so, tanpa ragu, mula2 ya, setelah melalui beberapa minggu persoalan, sebab orang dok sebut2 nama dia kat mana2, aku pun concern la, mengalahkan joyah sebelah rumah.


"#eh apa yang bestnye novel si Bahruddin Bekri tu?"

ha~ begitulah ceritanya...

so, inilah buku yang berjaya memikat hati aku. buku ni nipis je, confirm kalo aku laju baca macam tgk movie kt wayang. tapi memandangkan aku ni orang yang bz, opkos la aku habis lambat. tapi buat masa ni aku dah habiskan 1/3 dari novel edisi patah hati tu... pencapaian membanggakan sambil tersengeh sampai telinga... hihihi... padahal, 150 lebih muka surat je...


so inilah buku pujaan itu, meh cuci mata:


mula- mula nampak sangat aku macam beli novel budak sekolah, tapi whatever la, suka hati aku la aku nak baca apa.... kah3... so, insyaAllah, ada previer & slot #cerpencerpan akan terisi dengan buku ini. ingat nak kritik sekali encik bahruddin bekri. harap dia xkisah... kih3

p/s: kebelakangn ni aku macam gila2 buku. semua buku aku nak baca. tapi thanks la kpd cerpen2 dr faisal tehrani & aminah mokhtar, aku rasa makin ilmiah pulak aku kebelakangan ni. BMT sangat... hahaha

2 comments:

nurul ezzatie zulkarnain said...

cover dier nampak bez..but x pena nak bacer pown..

Razman Kamarudin said...

setakat ni memang best.