OH inilah penyokong saya... meh join skali!

Friday, June 10, 2011

burung marah ke aku yang marah???

as salam/ salam sejahtera...


hi readers, 
apa khabar? hopefully sihat & happy je...
hehe... tajuk nak gempak kan? 
burung yang marah? atau aku yang marah?
ha... ni nak cite ni... bukan apa, aku baru je lepas main game angry bird...
 yeay! aku berjaya habis kalahkan babi2 besar tu... hahaha...






no wonder la, ERMA FATIMAH pun stress main game ni... ni twit punya pasal la kan... hehehe... ERMA kata dia stress main game ni kt lokasi... >twit pagi tadi< (follow la dia ye... she's nice)






aku pun stress gak main game ni coz BaBi tu memang babi... hahaha... kalo time nk menang je, mesti ade babi seekor yg sangkut kt celah2 tu... ish... 


tapi, memang have fun la aku main game ni... sampai goncang2 laptop ni nak bagi babi ni jatuh bergolek... hahaha... macam2 ragam... tak cukup tu, tambah dengan maki hamun macam:
"babi ni memang babi tul r..."
"siot punya babi... de je ko selit kt situ...."
"damn shit..."
dan pelbagai ragai, & sumpah seranah pada game ni... hahaha... klakar kan??? tapi, aku bukan camtu kat dunia sebenar, k! hahaha... (sewel tu mmg banyak... hehe...)


semester lepas memang seronok main game ni dengan en. Pathon Pilus, dengan hilai tawa sampai terbahak2 dan berbagai lagi... hahaha... such a nice game...


korang pun main la game ni... terasa bahang dan debarannya... chewah!


 setiap game dicipta dengan kelainannya & angry bird dicipta bukan kerana burung tu marah.... tapi pemainnya yg lebih...kahkahkah....


p/s: game ni boleh jadi senaman jantung ke boleh buat aku mati muda? kahkahkah...

6 comments:

AkU bUdAk pRoGrAmMiNg!! said...

haha...mngrot la hang

Razman Kamarudin said...

aku mmg suka mengarut2 ni... asalkan happy... hahaha

ZWAN SABRI said...

aiseyh, tetiba trasa nk mai plak game nii.. ;)

haziq_azhary said...

cm ne nk dnload game uh kt lappy???

tieykah said...

game ni ralit kot.memang siot babi2 tu:)

Razman Kamarudin said...

as salam,

hazwan, game ni memang bez... kalo de roadshow dia, p la... mcm2 ada.

haziq, game ni boleh download kat internet... google chrome memang de wat promotion download game ni..

tieykah, game ni rumit sikit...tapi seronok... kesabaran & mencuba sehingga goal itu kuncinya..nilai berguna dibawa dalam kehidupan... hehe