OH inilah penyokong saya... meh join skali!

Monday, June 13, 2011

OH TIDAKKK!!!



as salam / selamat sejahtera,


hi readers,
another update from me...


nampaknya, hari ini aku terduga la oleh cabaran dan dugaan dari Allah...
hari ini tiba2 demam la pula... ni pun dah banyak kali terbersin sana sini... hahaha... kepala ni pula ting tong sikit... macam makin lama makin berat pula...


ok la, berbalik kepada tajuk kita,
rasa macam nak jerit kat satu dunia, OH TIDAKKK!!!  kenapa la aku diperlaku sebegini... chewah... ngoks la ko ni man... hahaha...


bukan apa, ni la apa yang jadi pada aku.. baru sajaaku post kat facebook aku,


"sekali lagi tersangkut dgn registration.. tbe2 ade group dibubarkan & ada pulak jadual bertindih tp x mention... OH TIDAKKK!!! kenapa semua ini terjadi padaku... thanks jugak la kpd rakan2 yang dah penuhkan group yg selama ini ku tumpahkan taat setia...OH GROUP b, kenapa la bdk2 ni suka sgt kat ko... nampaknya, jd budak M la sem depan... huhuhu..."


tu la pe yang jadi pada aku... nak buat macam mana, benda nak jadi... redha je la...
aduh, besok nak test, rasa rajin nak ulangkaji... tapi, dah demam teruk tiba2 ni, macam mana la aku nak belajar...


p/s: mengharap sangat dapat score perfect mark.. harap2 diperkenan Allah... amin...


regards,

1 comment:

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, kesian kat hang sebab macam2 dugaan nak kena tempuh.. Tapikan hidup ni kalau xde dugaan pown x best jugakk.. HAHA

MySuaraBlog: Perhimpunan BERSIH : Bersih Sangat Kah?