OH inilah penyokong saya... meh join skali!

Tuesday, August 16, 2011

it's OFFICIALLY 8 month

as salam/selamat sejahtera,

hi readers,
tak sangka rupa- rupanya dah 8 bulan aku berkarya dalam blog ini... tarikh 16/12/2010 ialah tarikh aku mula membuat blog ni... terasa betapa singkatnya masa berlalu dan pelbagai entri suka, duka dan perkongsian pelbagai perkara...

dalam 8 bulan ini, pelbagai suka duka aku tempuhi dalam berblogging... apatah agi dalam kehidupan. pelbagai input yang aku dapat dari blogger- bloger lain juga... dan menjadi blogger juga bukanlah suatu perkara yang mudah... terdapat cabaran dalam setiap penulisan...

OK la, ini merupakan laman blog yang aku pasti akan cari setiap kali aku sign in... diorang la favorite aku... hihihi

http://hidayatmy.blogspot.com/

pojiegraphy

http://meriahuoll.blogspot.com/

http://mysuarablog.blogspot.com/

http://akubuddakprogramming.blogspot.com/

http://talkingwithgirlfriend.blogspot.com/

http://cat948.blogspot.com/

http://danieldeadie.blogspot.com/


http://aerol-rianbow.blogspot.com/

actually banyak lagi blog yang aku gemar baca macam :
www.budaklelaki.com ------> xde header
www.cikrabbit.blogspot.com ------> xde header gak
www.mynadi.blogspot.com 
dan banyak lagi...

actually, memang sronok berblogging... ia dapat memberi kepuasan kepada penulisnya... dan sebab kenapa aku suka blog2 diorang ni sebab cara dan bakat penulisan yang bagus... so de juga blog2 yang bercerita tentang diri dan kehidupan yang barangkali menyebabkan aku dah macam menonton melodi lak... so sensasi....

p/s: syukur sangat2 sebab semakin ramai sudi follow... walaupun tahu xsemua orang sudi baca... thanks sgt2 sbb menyokong & membaca :)

1 comment:

NazRee.. said...

mak ai... terima kasih daun keladi.. ahahha.. tak sangka header aku pun ada dlm blog ang. ehhehehe tanq2...