OH inilah penyokong saya... meh join skali!

Thursday, July 7, 2011

contest follow & creates 1 article for me...

as salam/ selamat sejahtera,

hi readers,
kali ni MRofficialrazman nak buat 1 contest la... sebagai tanda2 TQ kat followers & pembaca senyap tp x follow blog ni... hahaha... pemenang juga akan dipuji berlambung2 oleh razman dalam blog dia...
penyertaan tamat 21/07/2011 pukul 9mlm...

OK la...
memandangkan ini kali pertama aku buat contest, so, hadiahnya pun x la banyak... so, de sorang je pemenang untuk contest ni yang akan mendapat hadiah berupa topup RM10.... ( sebenarnya budget x banyak... hahaha)

so,
ini antara syarat2 & panduan yang korang boleh ikut untuk join contest ni... janji mayuk!

langkah 1: follow blog ini& add FB tuan tanah ni...

langkah 2: senaraikan 5 artikel yang korang paling suka dalam blog ini.

langkah 3: senaraikan 3 perkara yang korang suka mengenai blog ini.

langkah 4: senaraikan 3 perkara yang perlu diperbaiki oleh Razman dalam blog ini.

langkah 5: korang perlu buat 1 artikel mengenai blog ini dalam blog korang berdasarkan senarai langkah 2 hingga 3.

langkah 6: untuk senarai 2, dalam artikel korang tu, korang perlu buat link supaya pembaca anda boleh terus klik ke artikel2 tersebut.

langkah 7: dalam artikel yang korang buat tu, korang cerita la kenapa pembaca patut follow blog ni.

langkah 8: setelah siap artikel korang, korang sertakan link yang artikel yang korang buat...

langkah 9:
sila jawab soalan ini: terdapat berapa simbol registered dalam header OfficialRazman ni:

A. 54
B. 50
C. 52
D. 51

untuk jawab soalan ini, letak saja:
contoh, jawapan anda D... korang letak J/LANGKAH 9= D

(GUNAKAN KEMAHIRAN MATEMATIK KORANG TU YE...)

dah siap langkah 1,2,3,5,6,7&8, korang sediakan artikel, then,  HANTARKAN PENYERTAAN dengan comment kat artikel contest ni & sertakan link post korang tu & sertakan sekali langkah 4& 9 sekali macam ni:

contoh:
link post: http://razmankamarudin.blogspot.com/2011/07/contest-follow-creates-1-article-for-me.html
J/LANGKAH 4:
1.
2.
3.
        
 J/LANGKAH 9= D

tulisan yang bewarna merah tu korang gantikan dengan link post korang tu...

SELAMAT MAJU JAYA!

p/s: pemenang akan dimumkan menerusi blog ini & t yg menang sila inbox no phone korang berserta dengan rangkaian yg korang guna...
penyertaan minimum adalah 30... jika kurang daripada itu, contest ini akan dibubarkan... penyertaan hanya sekali sahaja... pastikan anda muktamad dengan penyertaan anda b4 menghantarnya...

5 comments:

Aerol Hafiezi said...

terbaik. .. .t aku join,tpi wat masa skarang aku tak sempat :p

kuezira said...

mak ai. susah plak soalanye man. hahaha..

kuezira said...

aku nak tanye ni yg R nampak separuh tu kire gak ke? hahaha..

ZORA said...

wahhh,,buat kontest 2...zora hnya support je la..tak leh nak join..sbb blog zora faham2 je la..keep it up bro..:P

Razman Kamarudin said...

ada perubahan sikit... hadiah tu ada tempat kedua & ketiga... hadiahnya topup rm5 untuk tempat kedua & ketiga...